Rhino-correct

Ринопластика се обично повезује са пластичном хирургијом.

Са Рхино-исправним сада то можете учинити безболно.

И много брже

Карактеристике Rhino-correct
продаја Rhino-correct

Карактеристике Нашег Производа

Rhino-correct јефтино


Свако ко мисли да је корекција носа само естетска идеја једнака ињекцији ботока или повећању груди је погрешан. Асиметрични нос, различите величине крила или деформисани носни септум могу бити узрок озбиљног и тешког излечења нелагодности. Због тога, стручњаци препоручују да се овај проблем уклони што је пре могуће, обично уз помоћ скалпела. Срећом, на тржишту постоји специјална корекција носа Рхино-цоррецт, која помаже да се формира на такав начин да се ослободи сваког ризика. Поред тога, прекривач има и естетску вредност, побољшава изглед носа и чини да може значајно да промени свој облик.
Занимљиво је да не постоји апсолутно никаква обавеза да носите Рхино-исправно за дуге сате код куће, школе или на послу. Напротив, произвођач препоручује да се прекрива само на четвртину сата у току дана, свакодневно и редовно. Захваљујући томе, нос постаје навикнут на притисак који изазива наношење слоја, а ткива почињу полако, али постепено да се формирају у жељеном облику.
Носач носа Рхино-цоррецт је много јефтинија и много сигурнија алтернатива хируршкој операцији корекције носа. Производ се може безбедно користити од људи свих узраста. Нема сензибилизирајућег ефекта, јер је направљен од најквалитетнијег материјала који задржава свој облик током година употребе.

тестови Rhino-correct

Препоруке

 Rhino-correct

У мојој дугогодишњој каријери специјалисте за ОРЛ, видио сам све могуће компликације које настају због занемаривања изгледа мог носа. Да, погледај, јер је спољашњи изглед први симптом да се нешто деси са твојим носом и да треба да одеш код доктора. Нажалост, многи људи игноришу овај симптом, због чега је тешко лијечити дегенерацију, чије уклањање је често повезано са потребом за хируршком интервенцијом.
Зато сам за мене као стручњака за ОРЛ био изненађен изгледом медицинског производа за корекцију носа. Међутим, Рхино-исправно покриће носа се показало нечим не само изненађујућим, већ, изнад свега, добрим функционисањем. Код више од 85% испитаника који су тестирали производ у бета фази, пронађено је значајно побољшање изгледа носа. У преосталих 15%, он је био много мањи, али се и десио, што доказује ефикасност овог неупадљивог производа. Његова велика предност је да пацијент није приморан да стално носи носни јастучић, али то може да ради само петнаест минута дневно иу удобности свог дома.
Нема апсолутно никаквих контраиндикација за ношење са Рхино-исправне ЕНТ тачке гледишта. То је производ који се својом структуром прилагођава облику оригиналног носа и дјелује на њега врло пажљиво. Захваљујући томе, промене хрскавице се одвијају полако и безбедно, без утицаја на структуру носа, али уместо тога моделирају и формирају њена ткива. Носач за нос вам омогућава да га смањите до 2 мм у првим недељама употребе. То ради на безболан начин. Међу болестима и болестима које Рхино-исправно помаже да уклоните, можете навести неколико најважнијих. Међу њима су, између осталог, смањење дужине (скраћивање), регулисање његове симетрије, подизање врха (дегенерација пада), елиминисање такозваних носница гомоља (дебеле, са крилима непроданим размаком).

најјефтинији Rhino-correct

46 старост

Компоненте Rhino-correct

Рхино-исправан је јастучић за нос, захваљујући којем се не морам срамити његовог малог изгледа.

22 старост

најјефтинији Rhino-correct

Захваљујући Рхино-исправном, имам лепши нос, без скупих и болних операција корекције носа.

39 старост

где купити Rhino-correct

15 минута ношења сваког дана у току једног мјесеца. Било је довољно у мом случају да видим исправке на носу. И све без бола!

31 старост

О томе Rhino-correct

Никада ми се није свиђао нос. Након 2 месеца ношења овог слоја видим видљиве промене у његовом изгледу.